EN
ANASAYFA
ÜRÜNLER
HUBUBAT TOHUMLARI
BUĞDAY TOHUMLARI
EKMEKLİK BUĞDAY
MAKARNALIK BUĞDAY
ARPA TOHUMLARI
TRİTİCALE TOHUMLARI
YULAF TOHUMLARI
ÇELTİK TOHUMLARI
ENDÜSTRİ BİTKİSİ TOHUMLARI
ŞEKER PANCARI TOHUMLARI
YEM BİTKİSİ TOHUMLARI
YONCA TOHUMLARI
MERA KARIŞIMLARI
SÜTOTU TOHUMLARI
YEM BEZELYESİ TOHUMLARI
FİĞ TOHUMLARI
SORGUM SUDAN OTU TOHUMLARI
KORUNGA TOHUMLARI
YEM ŞALGAMI TOHUMLARI
YEMEKLİK TANE BAKLAGİL TOHUMLARI
KURU FASULYE TOHUMLARI
NOHUT TOHUMLARI
PAZARLAMA
GENEL MERKEZ
MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ
KURUMSAL
İLETİŞİM
EN
ANASAYFA
ÜRÜNLER
HUBUBAT TOHUMLARI
BUĞDAY TOHUMLARI
EKMEKLİK BUĞDAY
MAKARNALIK BUĞDAY
ARPA TOHUMLARI
TRİTİCALE TOHUMLARI
YULAF TOHUMLARI
ÇELTİK TOHUMLARI
ENDÜSTRİ BİTKİSİ TOHUMLARI
ŞEKER PANCARI TOHUMLARI
YEM BİTKİSİ TOHUMLARI
YONCA TOHUMLARI
MERA KARIŞIMLARI
SÜTOTU TOHUMLARI
YEM BEZELYESİ TOHUMLARI
FİĞ TOHUMLARI
SORGUM SUDAN OTU TOHUMLARI
KORUNGA TOHUMLARI
YEM ŞALGAMI TOHUMLARI
YEMEKLİK TANE BAKLAGİL TOHUMLARI
KURU FASULYE TOHUMLARI
NOHUT TOHUMLARI
PAZARLAMA
GENEL MERKEZ
MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ
KURUMSAL
İLETİŞİM
HUBUBAT TOHUMLARI
BUĞDAY TOHUMLARI
MAKARNALIK BUĞDAY
◄ Önceki Sayfa
Tiziana Makarnalık Buğday Tohumu
ÖZELLİKLERİ
Islah edildiği yer :
İtalya
Bitki Boyu :
Orta kısa (80-95 cm)
Başak uzunluğu :
5 cm
Başak yapısı :
Kılçıklı
Başak rengi :
Beyaz (kırmızımsı)
Dane rengi :
Beyaz (amber beyazı)
Çeşit derecesi :
Makarnalık
Başaklanma zamanı :
Orta erkenci
Gelişme tabiatı :
Kışlık / Alternatif
Kardeşlenme kapasitesi :
Yüksek
Verim (kg/da) :
750-850
Saman verimi :
Yüksek (dekara 20-25 balya)
TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Hektolitre ağırlığı :
78
Bin dane ağırlığı :
42-50 gr
İrmik verimi :
61-63
Protein (%) :
15-17
Sedim (ml) :
15
Camsılık oranı (%) :
94-96
EKİM BÖLGESİ
Orta Anadolu bölgesi, Güneydoğu Anadolu, Güney Marmara ve Ege Bölgesi için uygundur.
HASTALIĞA DAYANIMI
Kök - Kök boğazı çürüklüğü ve pas hastalıklarına yüksek oranda dayanıklıdır.